Natmad


Er det tid til ”skrub-af-mad”?

Du behøver ikke sende dine gæster hjem med slatne franske hotdogs eller halvkolde frikadeller. Natmad eller ”skrub-af-mad” er en klassiker til enhver fest. Det sender et tydeligt signal til gæsterne om, at nu er festen slut, og det kommer ikke mere underholdning – heraf navnet ”skrub-af-mad”. Kvaliteten af natmaden bliver desværre ofte glemt. Det bliver lagt ofte lagt kræfter i hver eneste ret undtagen natmaden, hvor den nemme løsning ofte er pølser med brød. Men sådan behøver det slet ikke være. Hos Mikkelgård har vi menuforslag med lækre, unikke natmadsretter. Det behøver ikke fylde meget i maven for at smage skønt.

– MENU –

Lækker natmad i skønne omgivelser

Mørket er faldet på. Den lækre mad er indtaget, og den officielle underholdning er færdig. De første gæster er måske allerede taget hjem. De resterende gæster er samlet i en lille gruppe, hvor der hygges med øl, snacks og snak. Det er på det her tidspunkt, at det er tid til natmad til dine gæster. En lille snack, der ikke fylder meget i maven, men som alligevel er obligatorisk til enhver fest.

Hygge og natmad

Natmad er en hyggelig lille ret. Det skal være let at spise, og det er en fordel, hvis det kan gøres med en hånd, mens den anden holder en øl. Snakken går lystigt imens den lille ret bliver indtaget. Natmad betyder faktisk mere, end man tror. Der er ingen grund til at servere lunkne pølser eller pølsehorn købt i supermarkedet. Hos Mikkelgård ved vi, hvor vigtig natmaden er, og vi lægger lige så meget kvalitet i vores natmad, som vi gør i de andre retter. Vi serverer lækre og unikke smagsoplevelser, og alle vores menuforslag bliver lavet med lokale råvarer. Fisken er for eksempel fanget i Øresund, mens urterne, vi bruger, bliver plukket i skoven, der omgiver den firlænget gård.

Ild i pejsen

Nyt mørket der falder på, mens ilden buldrer i pejsen. Gå ud i haven og nyt stjernerne, der blinker på himlen. Mikkelgård er vidunderlig om natten. Vi har Strandvejens bedste beliggenhed, og det kommer til sin fulde ret på en stjerneklar nat med udsigt til Øresund. Vælger du Mikkelgård til dit næste arrangement, så byder du dine gæster på eksklusivitet og en helt unik oplevelse. Mikkelgård er for livnyderen, der ikke vil nøjes med det næstbedste. Vi tager hånd om din fest hele vejen igennem – lige fra forret til natmad, og dine gæster kommer ikke til at mangle noget.