Møder og kurser


HALVDAGSKONFERENCE

Kaffe, te & isvand hele dagen
Årstidens frugt & grøntsagscrudité med dip
Let morgenmad eller eftermiddagskage samt
sund & velsmagende frokost
Pris: Kr. 576,- pr. person

DAGSKONFERENCE

Kaffe, te & isvand hele dagen
Årstidens frugt & grøntsagscrudité med dip
Let morgenmad samt sund & velsmagende frokost
Eftermiddagskage
Pris: Kr. 656,- pr. person

HELDAGSKONFERENCE

Kaffe, te & isvand hele dagen
Årstidens frugt & grøntsagscrudité med dip
Let morgenmad samt sund & velsmagende frokost inkl. sodavand
Eftermiddagskage
3 retter middag med kildevand
Pris: Kr. 976,- pr. person

TILVALGSMULIGHEDER

Smoothie til morgenmad, formiddag eller eftermiddag: Kr. 24,-
Stor morgenmad/brunch: Kr. 76,-
Frokostbuffet: Kr. 120,-
Booster-power bar, ingefær shot & kryddernødder: Kr. 60,-
Ekstra ret til middag ved heldags- & konferencedøgn: Kr. 72,-
Vin, øl & sodavand til middag: Kr. 120,-
ALLE PRISER ER EKS. MOMS VED MINIMUM 10 PERSONER.

Vi har kaffe på kanden hele dagen

Et dagmøde behøver ikke foregå i et støvet mødelokale. Tag dine medarbejdere med til Mikkelgård og nyd et dagmøde i luksuriøse omgivelser med udsigt til Øresund og smuk natur, der omgiver den firlænget gård. Vi sørger for, at der er kaffe på kanden hele dagen, og du behøver ikke tænke på andet end det hårde arbejde. Nyd den lette og lækre menu, vi har sammensat specielt til dagmøder. Vores mad er i den absolutte topklasse, og det vil dine medarbejdere kunne mærke i hver eneste bid. Vi har skabt de helt perfekte rammer til dit dagmøde, og dig og dine medarbejdere vil huske den unikke oplevelse længe.

– MENU –

Hold jeres møde i perfekte rammer

Et dagmøde på Mikkelgård er et dagmøde i fantastiske omgivelser. Vi har de helt perfekte rammer, uanset mødestørrelsen. Vores flotte lokaler er renoveret med stor respekt for den gamle historiske charme, der stadig ligger som et slør hen over den firlænget gård. Skal jeres møde være noget helt særligt, så vælg Mikkelgård til jeres dagmøde. Vi har specialsyet en menu, der passer perfekt til et dagmøde. Retterne er lette frokostretter, og dem kan I nyde, samtidig med, at I nyder hinandens selskab. I kan arbejde hårdt i vores lokaler, som danner de helt perfekte rammer, og så skal vi nok servere en masse kaffe for jer. I pausen servicerer vi jer med vores retter, der er af den absolutte topklasse.

Gennemtænkt mad

Vores lette frokostretter er dybt inspireret af vores smukke beliggenhed. Vi har den smukkeste udsigt til Øresund, og det har inspireret os til en masse lækre fiskeretter, hvor fisken naturligvis kommer lige nede fra Øresund. Vores brød er hjemmebagt, og smørret er økologisk. Vores grøntsager matcher altid årstiden, så du kan være sikker på at få de lækreste friske salater. Vores urter har vi plukket ude i skoven. Det betyder en helt unik smagsoplevelse, som I ikke kan finde andre steder.

Tag en pause i solen

Hos Mikkelgård er vi så heldige, at vi har en helt fantastisk beliggenhed. Vi har udsige lige ned til Øresund, som I kan nyde, mens I spiser vores lækre mad eller drikker en god kop kaffe. Har I brug for lidt frisk luft i pausen, så gå udenfor og nyd den friske luft. I kan for eksempel spadsere en tur over broen, der forbinder Mikkelgård med fastlandet. Eller I kan gå en tur ud mellem træerne og nyde fuglefløjt, mens I renser hovedet, så I er klar til flere oplæg og mere hårdt arbejde.