Heldagsmøde


Vi servicerer jer hele dagen

Står der møde på menuen hele dagen. Hold det i anderledes omgivelser på Mikkelgård og få en helt unik oplevelse. Vi servicerer jer hele dagen med mad, kaffe og snacks. Se vores menuforslag nedenunder eller kontakt os, hvis du har andre ønsker. Et heldagsmøde på Mikkelgård giver plads til hårdt arbejde. Vi sørger for det hele, så I kun behøver at tænke på mødet og nyde de smukke omgivelser, der findes omkring Mikkelgård. Vi sørger for mad i den absolutte topklasse, som I alle kan nyde undervejs. Vælger I Mikkelgård til jeres næste heldagsmøde, kommer I ikke til at mangle noget.

– MENU –

Perfekte rammer til jeres møde Et heldagsmøde kan hurtigt få de fleste medarbejdere til at blive lidt grønne i ansigtet. Masser af hårdt arbejde i et kedeligt kontorlokale med lunken kaffe og tørre kager. Hvis I ønsker noget anderledes og eksklusivt til jeres næste møde, så skal I vælge Mikkelgård. Vi danner de helt perfekte rammer omkring et heldagsmøde. Vores lokaler er store og flotte med respekt for den gamle historiske charme. Vi har masser af plads, som I kan boltre jer på, og vi servicerer jer hele dagen med dejlig varm kvalitetskaffe og lækre retter. Vi har syet en helt speciel menu, der passer perfekt til et heldagsmøde, men har I andre ønsker, så vil vi selvfølgelig forsøge at efterkomme det.

Lækker mad i flotte omgivelser

Vi lægger stor omtanke i hver eneste af vores retter. Alt er gennemtænkt ned til mindste detalje, så I kan få den absolut bedst oplevelse. Et heldagsmøde på Mikkelgård er for dem, der ønsker lidt ekstra, og som ved, at arbejdet bliver meget bedre i fantastiske omgivelser. Alle vores retter er lavet af lokale råvarer. For eksempel har vi den smukkeste udsigt til Øresund, hvor fisken til vores retter er fanget. Faktisk indeholder mange af vores retter fisk på grund af vores beliggenhed. Vores salater indeholder altid de grøntsager, der passer til årstiden, og vores urter er plukket ude i skovet. Alt i alt har vi en helt særlig smagsoplevelse at tilbyde, og vi står klar hele dagen til at servere den lækre menu for jer. Og I kan nyde menuen, mens i kigger ud over Øresund eller ind i pejsen, hvor ilden buldrer lystigt. Mikkelgård har nemlig nogle helt fantastiske omgivelser, som komplimenterer maden godt. Mere luksus bliver det ikke, og vi står klar til at gøre jeres heldagsmøde til en skøn oplevelse for jer, mens I arbejder hårdt.