Bryllup


STOR BRYLLUPSPAKKE PRISEN INKLUDERER:

Pris pr person v/ min 50 personer fra 1390,-

Velkomstdrink & snacks 3-retters menu

Friskbrygget kaffe & te Vin, øl & vand ad libitum i 8,5 timer eksempelvis fra kl 18:30 til 03:00 Longdrinks ad libitum i 3,5 timer eksempelvis fra kl 23:30 til 03:00

Natmad Borde, stole & opdækning

Tjenere og øvrigt servicepersonale

Rengøring Projektleder ( ca. fem timer )

Hold dit bryllup i Danmarks mest romantiske omgivelser

Mikkelgård oser af historisk charme og absolut særklasse. Vil du holde bryllup på Strandvejens bedst beliggende spisested? Hos Mikkelgård kan du holde dit drømmebryllup, der oser af romantik og eksklusivitet. Vi sørger for, at der er ild i pejsen og udsigt til Øresund, og så serverer vi en helt unik smagsoplevelse for jer og jeres gæster. Menuen er specialsyet til lige præcis jeres behov, og alle råvarerne er lokale. Se vores menuforslag til bryllup nedenfor, men har I andre ønsker, så ring eller skriv til os. Sammen kan vi skabe de helt rette rammer for jeres bryllup.

 

Vi tager hånd om dit bryllup

Det skal være den lykkeligste dag i jeres liv. Sådan tænker mange om deres bryllup. Drømme, ønsker og budget kan være vidt forskelligt, men overordnet har alle den samme drøm: Det skal være den lykkeligste dag i vores liv. Et bryllup kan holdes på mange forskellige måder. Nogle vil have et helt klassisk og smukt bryllup, mens andre vælger at holde deres bryllup med et vintertema. Hos Mikkelgård kan vi opfylde de fleste ønsker til dit drømmebryllup. Vi kan i samarbejde med dig arrangere det smukkeste prinsessebryllup, der holdes i vores flotte lokaler, der er genoprejst med dyb respekt for den historiske charme. I kommer til at føle jer som et royalt par på den flotte firlænget gård, hvor ilden buldrer i pejsen, og maden er i den absolutte topklasse.

Smukke bryllupsbilleder i naturen

Mikkelgård er omgivet af smuk og fantastisk natur. Fra vores lokaler har I udsigt til Øresund, og parken, der omgiver gården er særdeles velegnet til at tage de smukkeste bryllupsbilleder, så I kan forevige jeres specielle dag. Menuen er lavet ud fra lokale råvarer, hvor fisken er fanget i Øresund, og urterne kommer fra skoven. Et bryllup hos Mikkelgård er en helt unik oplevelse, som I ikke kan finde andre steder.

Vi lytter til jeres ønsker

Alle brudepar er forskellige, og ønskerne til drømmebrylluppet kan være vidt forskellige. Vi lytter til jeres ønsker, og vi vil til enhver tid forsøge at efterkomme det. Har I særlige ønsker til mad, musik, vin eller tidsplan, så står vi altid klar til at snakke dagen igennem med jer, så I kan få netop jeres drømmebryllup. Vi står også altid klar med rådgivning, hvis der er noget, du er i tvivl om. Vi er specialister i bryllupper, og vi har altid gode forslag til menu og vin og endda borddækning. Væger I Mikkelgård til jeres drømmebryllup, er I i gode hænder.