Brunch


Brunch

Vi gør noget særligt ud af din brunch

Det er søndag formiddag. Vejret er skønt, og du har ingen planer hele dagen. Altså lige udover at du skal mødes med dine bedste venner til en skøn omgang brunch. Verdenssituationen skal vendes over en skøn tallerken mad. Vil du gøre noget ekstra ud af din brunch, så vælg Mikkelgård næste gang. Vi tilbyder en lækker brunch lavet med lokale råvarer. Få den serveret i de skønne omgivelser, der omgiver Mikkelgård. Nyd hver enkelt bid, der er tilberedt med kærlighed og godt håndværk. Det hele krydres med den historiske og romantiske stemning, der omgiver Mikkelgård.

– MENU –

Brunch til enhver smag

Nyd en lækker brunch i Mikkelgårds afslappende og smukke omgivelser. Vi har buffet til enhver smag med lækre og delikate retter. Hver eneste ret er tænkt igennem ned til mindste detalje, så du kan få den helt optimale smagsoplevelse. Vi har noget til enhver smag – også til dig. Nyd din brunch, mens dagen langsomt starter op.

Inspiration i omgivelserne

Mikkelgård ligger uden tvivl på Strandvejens bedste beliggenhed. Fra den firlænget gård har du udsigt lige ned til Øresund. Vores retter henter stor inspiration i opgivelserne. Mange af vores retter indeholder fisk. Og den er fanget lige nede i Øresund – friskere fås det ikke. Urterne, vi bruger i vores retter, kommer fra skoven, der omgiver Mikkelgård. Det betyder, at vores brunch har en helt unik smag, som du ikke kan finde andre steder. Søger du en helt unik oplevelse i smag, så vælg Mikkelgård til din næste brunch. Vi lægger stor vægt på kvalitet, og derfor kan du være sikker på, at vi håndplukker de allerbedste lokale råvarer til vores brunch.

Nyd naturen

Der er en særlig stemning over naturen om formiddagen på en søndag. Dagen er først ved at gå i gang, og bilerne larmer knapt så meget. Kan du finde et bedre sted at nyde din brunch, end et sted hvor du til fulde kan nyde søndagens ro og afslappede stemning. Naturen omkring Mikkelgård har altid været smuk, og det har ikke ændret sig efter gårdens fortjente genoprejsning. Udsigten til Øresund er heller ikke blevet anderledes, og på en klar sommerdag er udsigt ud over vandet noget af det mest beroligende, der findes. Om vinteren tænder vi op i pejsen, så I kan hygge jer med en varm kop kaffe og dejlig varm brunch, mens sneen daler ned udenfor. Du finder næppe mere en mere romantisk, historisk og afslappende stemning end på Mikkelgård, og det er perfekt til en lækker brunch i absolut topklasse.