Begravelser


Overlad ansvaret til os

Madlavning, menuer og bordopdækning er nok det allersidste, du har lyst til at tænke på, når du har mistet en af dine kære. Planlægning af begravelse er utroligt hårdt. I stedet for at stresse dig selv, så vælg Mikkelgård til at planlægge gravøllet. Vi sørger for en specialsyet menu, og vi har lokaler med plads til alle dine gæster. Hold en respektfuld mindehøjtidelighed i historiske og smukke rammer og lad os tage os af det hele. Du behøver ikke gøre andet end at sige farvel til din kære. Vi har sammensat et menuforslag herunder, men du kan selvfølgelig sætte dit eget præg.

– MENU –

Nyd stilheden på Mikkelgård

Når I har begravet jeres kære, er det ofte rart at komme lidt væk med familien og vennerne. Sidde lidt sammen og bare nyde hinanden selskab og mindes jeres kære. Hos Mikkelgård har vi de helt perfekte rammer til det. Vi ligger omgivet af skøn natur med udsigt lige ned til Øresund. Vores lokale har bevaret den smukke og historiske charme, der altid har kendetegnet gården. På Mikkelgård vil I føle jer helt alene, og den dejlige ro skaber en meget smuk stemning. Vi vil gerne behandle dig og dine gæster med respekt, og vi vil gerne hjælpe jer så meget som muligt. Derfor tager vi os både af menuen, smuk bordopdækning og alt det andet, der hører sig til. I behøver ikke tænke på noget. Vi har allerede specialsyet en menu, der egner sig særdeles godt til begravelse. Men hvis I ønsker noget andet, er I altid velkomne til at kontakte os – så finder vi ud af noget.

Lækker mad

Vi lægger stor vægt på, at vores retter skal være en helt unik smagsoplevelse – og det er uanset arrangement. Alle vore menuer er gennemtænkt, og alle vores retter er skabt med tanke for den mindste detalje og det mindste krydderi. Vi er dybt inspireret af det omgivelser, der findes omkring os. For eksempel har vi udsigt lige ned til Øresund. Det betyder, at mange af vores retter indeholder fisk, og den er naturligvis fanget lige nede i Øresund. Vores salater er altid lavet med de grøntsager, der nu passer til årstiden. Det betyder, at I altid får en frisk og lækker smagsoplevelse. Vores urter, der gør retterne helt specielle, er plukket ude i skoven. Du vil ikke finde en bedre og mere unik smagsoplevelse andre steder. Vi går meget op i, at vores gæster skal have det allerbedste – især til en sørgelig begivenhed som en begravelse.