Aftenmøde


Er mødet rykket til udenfor arbejdstiden

Hvor mange af dine medarbejdere ville sidde med et smil på læben, hvis du fortalte dem om det næste aftenmøde, der skulle foregå i et kedeligt mødelokale med et par billige snacks fra Netto? Giv dig og dine medarbejdere en helt særlig oplevelse og vælg Mikkelgård til dit næste aftenmøde. Vi har sørget for en menu, der er specielt sammensat til et aftenmøde, og vi sørger for, at der er kaffe på kanden hele aftenen. Nyt aftenmødet i Mikkelgård gamle og historiske omgivelser med udsigt til Øresund og skøn natur, der omgiver den gamle gård.

– MENU –

Aftenmøde med helt særlig menu

Selvom det ikke længere er lyst udenfor, står vi stadig klar på Mikkelgård til at give jer en dejlig oplevelse til jeres aftenmøde. I behøver ikke drikke lunken kaffe og spise pizza fra det næste pizzeria i et kedeligt mødelokale. Ryk mødet ud fra arbejdspladen og ryk til Mikkelgård. Vi har syet en helt særlig menu sammen, der passer perfekt til et aftenmøde, og har I lyst til en fyraftensbajer efter arbejdet, så står vi selvfølgelig også klar med det. Der er altid kaffe på kanden hos os, og vores søde serveringspersonale står klar med kaffekanden, og vi er klar på at give jer en dejlig oplevelse til jeres aftenmøde.

Lækker aftensmad

Skal aftensmaden indtages til mødes, så har vi den helt perfekte menu klar til jer. Vi har flere forslag, alt efter hvor sultne I er. Uanset hvad kan i være sikre på at få mad af allerhøjeste kvalitet. Vi lægger kvalitet og kærlighed i hver eneste ret, når vi laver den. Allerede da vi udformede retterne tænkte vi det hele igennem ned til sidste detalje. Det sikrer jer den bedste og mest unikke smagsoplevelse, som I skal lede længe efter andre steder. Vi bruger kun lokale råvarer til vores retter, der er inspireret af vores omgivelser. For eksempel bruger vi ofte fisk i vores retter, som I kan nyde, mens I kigger ud over Øresund.

Arbejdsro

Mikkelgård har en skøn beliggenhed. Vi har udsigt lige ned til Øresund, og vi er omgivet af skøn natur. Vores gård er forbundet til fastlandet via en bro, som er god at spadsere over, hvis I lige har brug for en pause fra arbejdet. Hos Mikkelgård kan I arbejde uforstyrret hele aftenen. Stilhede og roen omkring gården giver jer de bedste arbejdsbetingelser sammen med vores specialsyet menu og vore rare serveringspersonale.