Nytår

Hop ind i det nye år hos Mikkelgård

Vi har sammensat den helt perfekte nytårsmenu til jeres nytårsfest, som du kan se herunder. Vi kan tilbyde den helt perfekte nytårsfest til livsnyderen og dem, der ønsker noget helt særligt. Skal champagnen åbnes i gamle historiske rammer og smuk natur, der omgiver Mikkelgård? Vi har skabt de helt perfekte rammer for jer, der gerne vil have lidt ekstra nytårsaften. Jer, der gerne vil holde en nytårsfest, I husker i mange år fremover. En nytårsfest på Mikkelgård er en helt unik oplevelse, og vi sørger for, at det bliver en uforglemmelig aften.

– MENU –

Nytårsfest efter jeres smag

En nytårsfest består som regel af habitter, kjoler, fjollede hatte og masser af alkohol. Og så består den selvfølgelig af lækker mad. Tøjet og de fjollede hatte kan vi ikke hjælpe jer med, men vi kan lave den lækreste nytårsmenu til jer, og vi kan rådgive jer om, hvilken vin der passer helt perfekt til. Vi danner de helt perfekte rammer omkring jeres nytårsfest. Vi har masser af plads i vores nyrenoverede lokaler, der har bevaret den historiske charme. Lokalet kan pyntes lige efter jeres smag – om det så er masser af glimmer eller måske endda et vintertema. Det er helt op til jer, og vi står klar med smil og lækker mad til jer uanset hvad.

Mad i topklasse

Vi har specialsyede retter til enhver lejlighed – og det gælder også nytårsaften. Med vores nytårsmenu får du ekstra luksus. Vores nytårsmenu appellerer til livsnyderen, der ikke vil nøjes med det næstbedste. Vi har en helt speciel smag i vores retter, som du ikke finder andre steder. Det kommer i høj grad fra vores valg af lokale råvarer. Fisken er fanget nede i Øresund, og mens du nyder den på din tallerken, kan du spejde ud over vandet. Vores salater er altid lavet med årstidens grønt – du får det ikke friskere. Vores urter er plukket ude i skoven, der omgiver Mikkelgård, og det betyder en helt unik smagsoplevelse i hver eneste bid.

Nyd omgivelserne

Den lækre nytårsmenu kan nydes, mens ilden buldrer i pejsen, og sneen daler ned udenfor, så træerne glitrer af is. Mere hyggeligt og eksklusivt bliver det ikke. Få den bedste nytårsfest nogensinde i de hyggelige, historiske og flotte rammer, der findes på vores firlænget Mikkelgård. Vælger I os til jeres næste nytårsfest, så er vi klar til at gøre det til en fest lige efter jeres smag.

Website by danielfrom.dk