Konfirmation

Skal dit barn have den bedste konfirmation?

En konfirmation er en helt særlig dag. Både for dig som forældre og dit barn. Det er endelig tid til at træde ind i de voksnes rækker. Det skal fejres med en uforglemmelig dag. Kjolen, skoene og ikke mindst festen skal være perfekt. Hos Mikkelgård ved vi, hvor vigtig dagen er. Vi ved også, hvor stresset man bliver som forældre. Vil du give dit barn noget helt særligt, samtidig med at du overlader madlavning, service og så videre til andre? Så hold konfirmationen på Mikkelgård. Kvalitet og særklasse er vores kendetegn, og det vil du kunne mærke fra det øjeblik, du træder ind ad døren.

Herunder er et bud på hvordan menuen kan se ud til dit barns store dag

 

  • Hjemmerøget laks med blomkål, sprød malt og strandens urter
  • Stegt dansk okse med spæde nye grøntsager, pommes Anna, asparges salat og rødvins sauce
  • Rabarber med kage og hvid chokolade

Giv dit barn det bedste

En konfirmation på Mikkelgård er et oplagt valg. Vi har masser af plads til alle gæsterne og til børnene, der naturligvis ikke kan sidde stille hele dagen. En konfirmation på Mikkelgård bliver en helt uforglemmelig konfirmation for dit barn. Mikkelgård er absolut topklasse hvad angår både beliggenhed og mad. Vi har store erfaringer med konfirmationer, og vi ved, hvad der skal til for at gøre dagen perfekt. Vi står klar med den helt perfekte menu, som både børn og vokse kan lide, og vores serveringspersonale er behjælpelige med at dele sange og andre påfund ud til gæsterne. Du behøver ikke bekymre dig om andet end at fejre dit barns store dag. Vi klarer resten.

Mad i topkvalitet

Hos Mikkelgård har vi specialsyede menuer til enhver lejlighed – også konfirmationer. Vi lægger stor tanke i alle vores retter, så ikke et eneste krydderi er placeret forkert. Det giver dig en helt unik smagsoplevelse i den absolutte topklasse. Vi er stærkt inspireret af vores omgivelser, og derfor indeholder vores retter fisk, der er fanget lige nede i Øresund. Salaterne er altid lavet med de grøntsager, der findes på årstiden, og urterne, der bruges i retterne, er plukket ude i skoven. Alt i alt får du mad, det er umulig at finde andre steder. Vi laver mad til livsnyderen og til dem, der ønsker noget helt særligt – om det så er til konfirmation eller en anden fest.

Flotte omgivelser

Hos Mikkelgård er vi glade for at gå på arbejde hver dag. Det giver os nemlig mulighed for at nyde den smukke natur, der omgiver os. Mens I nyder menuen til konfirmationen, kan I nyde udsigten til Øresund eller den smukke natur, der omgiver den firlænget gård. Du får ikke en mere unik konfirmationsfest til dit barn, og vi glæder os til at fejre dagen med jer.

Website by danielfrom.dk